Koxp , 1874 Koxp , indir , Koxp 1874 indir , 1875 Koxp , download , Knight Online Koxp , Kosp , Download , Probot , Chaos Koxp , 1874 Koxp , İndir , 1874 Koxp İndir , 1875 Koxp


You are not connected. Please login or register

Cs Hakkında Sıkça Sorular ( BÜTÜN CEVAPLAR BURADA!)

Go down  Message [Page 1 of 1]

Admin

avatar
Admin
1)Online Olarak Nasıl Counter-Strike 1.5
Oynarım?

Cevap: Half
Life Full,Half-Life Update'i Olan HL 1.1.1.0 uptade ve Cs 1.5 Full'u
yükleyin,Hepsi Yüklendikten Sonra Counter'ı Açıp Cs Games > Online
Games > Add ip kısmına server iplerini ekleyip oynayabiliriniz...

2)Online Olarak Nasıl Counter-Strike 1.6
Oynarım?

Cevap: 1.6
Oynamanız İçin Sadece 1.6 Full + V23 update'ini Yüklemeniz Yeterlidir...

3)Client.dll hatası Alıyorum?Nasıl
Düzeltebilirim?

Cevap:
Client.dll Hatası HL 1.1.1.0 uptade'ini Yükleyerek Düzeltebilirsiniz.

4)Bazı Serverlarda Oyuna Giriyorum 15-20 Sn
Sonra Otomatik Atılıyorum?

Cevap: Bazı Serverlar
CD(Cheating-Death)Hileyiönleyen(!)Bir Programdır.Programı Resmi
Sitesinden indirip Kurduktan Sonra Servera Girmeden Önce Programı
Açmanız Yeterlidir...


5)Cheating-Death'i Yükledim Fakat Yine
Serverdan Atılıyorum?

Cevap: Cheating-Death'in Harika Bir program(!)
OldugununGöstergesidir Bu...
Programın Tamamen Bug'ı(Hatası)'dır...

6)Oyunu Oynarken Warning: Cl-Flush Entity
Packet Böyle Bir Hata Veriyor Ne Yapmam Gerekli?

Cevap: Bu Hatayı Pinginiz Yüksek Oldugu Zaman
Alirsiniz...Pinginiz Düzeldiği Zaman Böyle Bir Hatayı
Almayacaksınızdır...

7)Cs'de Kendi Logomu Nasıl Yapabilirim?
Cevap: DecalConverter adli 200 kb
büyüklügündeki program ile Kendi Logonuzu Kolayca Yapıp
Kullanabilirsiniz...

8)Rate Ayarları Nedir?
Cevap: Rate Ayarları Oyundaki Bağlantınızı Az
da olsa pinginizin Düşmesini Sağlayan Komutlardır...

56k Modem 256k ADSL 512k ADSL 1024k ADSL
rate
4000 rate 7500 rate 9500 rate 12000
cl_latency -120 cl_rate 6500
cl_rate 8000 cl_rate 9800
cl_updaterate 20 cl_cmdrate 20 cl_cmdrate
32 cl_cmdrate 43
cl_cmdrate 30 cl_updaterate 21 cl_updaterate 31
cl_updaterate 40

9)LAN
servers are retricted to local clients (class C) Hatası Alıyorum?

Cevap: Serverdaki Versiyon İle Sizdeki Cs'nin
Versiyonları Aynı Değildir(Genelde Yurt Dışındaki Cs Serverlarında
Alınan Bir Hatadır...

10)"dropped due reservation slot" Servera
Girdiğimde Böyle Bir Hata Alıyorum?

Cevap: Serverda Adminlere Ve Slotlu(Ücret Verip
Kendine Yer Kiralayan Player) Ayrılan Bölümdür...

11)your system has been modified please remove
the modifications code[64] Hatası Alıyorum?

Cevap: Sisteminiz Modifiyelidir(Hile Hacks
vs...)Silip Tekrar Girmeyi Deneyin..

12)Cs'de Nasıl Demo Alabilir Ve İzleyebilirim?
Cevap: Cs Oynarken Console'u İndirip Record
Demoismi Yazmanız Yeterlidir,Demoyu X:/Sierra İçine Kaydeder İzlemek
İçin İse Cs yi Açıp Ana Menüden Consolu Seçip Playdemo demoismi.dem
(Nokta ç Tuşu ile) Yazip Enter'a Basmaniz yeterlirdir...

13)HLTV Nedir ? HLSW Nedir?
Cevap: HLTV maçlarda Kullanılan Tüm Oyuncuların
Demosunu Alan Program,HLSW Oyunu Açmadan Masaüstünden Oyunu Rcon
Komutlarınız İle Yönetmeye Yarayan Programdır..

14)Lan Game'den Oynarken Host(Oyunu Kuran)
Kişiyim Nickimi Değiştirdiler Nasıl Değiştiriyorlar?

Cevap: Cmd_name isim Seklinde Yazarsanız
Host'un Nicki Değişir...

15)Servera Girerken Mapleri Otomatik
Yüklemiyor?

Cevap:
cl_download_ingame "1" cl_allowdownload "1" cl_allowupload "1"
Komutlarını Config Dosyanıza Ekleyin...

16)Amx-Mod Ve Admin Mod Nedir?
Cevap: İkiside Serverı Daha Kolay Yönetmeye
Yarayan Server'a Kuruluş Plugin'lerdir...

17)Bazı Serverlarda Otomatik Maç Ayarları Var
Nerden Bulabilirim?

Cevap: http://rapidshare.de/files/11126380/Mac-Cfg.zip.html
C:/Sierra/Half-Life/Cstrike
Klasörüne atın..
Oyundayken;
exec mac.cfg Maç Başlatır...
exec
tt.cfg Taktik Time'ı Başlatır...
exec normal.cfg Puclic Ayarlara
Döner...

18)CS
1.6'da ölünce yazı yazamıyorum veya scoreboard'u göremiyorum?

Cevap: ESC'e basıp çıkan menüden "player list"
seçeneğini tıklayın.

19)Fps Nedir? Nasıl Yükseltebilirim?
Cevap: FPS bilgisayarınızın ekran kartı, ram,
işlemci vs. gibi parçalarına bağlı olarak değişen bir değerdir. Frames
Per Second yani saniyede kare yakalama hızı olarak tanımlanabilir.
Yükseltmek
İçin Komutlar...
İyi Bir Ekran Kartı Gerekir...Veya Mevcut Ekran
Kartınız En Son Driver'ini Yüklemelisiniz

20)Cs'de Sesli İletişim Nasıl Kurabilirim?
Cevap: voice_enable 1 komutunu Console'a
Yazıp,Microfonunuzu Takıp Oyun İçindeyken "K" Tuşuna Basmanız
Yeterlidir... (voice_loopback 1
Komutunu Yazarsanız Kendi Sesinizide
Duyarsınız Ve Karşı Tarafa Nasıl Ulaşdığını Duyarsınız)

21)Cs Kısaltmaları ve Terimleri Nedir,Nelerdir?
Cevap:
CT = Anti Terörist Timi (Counter
Terörist).
T = Terörist.
HS = HeadShot Karşınızdaki Player'ı
Kafasından Vurarak Öldürmektir.
Lag = Server İle Bağlantınızın Kısa
Süreli Kopmasıdır.
Lamer = Serverın Düzenini Bozan Örneğin Kendi
Takım Arkadaşını Öldüren Sürekli Pusu Ve Sote Yapanlara Takılan Lakap.
Kick
= Player'ın Serverdan Kısa Süreli Uzaklaştırılması.
Ban = Oyundan
Atılmak Süreli Veya Süresiz Olarak Serverdan Uzaklaştırılma.
Spectator
= Oyunu Sadece İzleyen Kişiler Genelde Maçları Yöneten Hakemlerdir.
TK
= Karşı Tarafın Tüm Oyuncuları Öldüren Kişi Takılan Lakap Team Killer.
FF
= Frienldy Fire (Kardeş Katli) Kendi Takım Arkadaşını Öldürmeye Yarayan
Komut Kısaltmasıdır.
Rush = Base'den Hızlı Çıkış.Aniden Baskın
Manasında Kullanılan Cs Terimidir.
Pro Map = Profesyonel (Maçların
Yapıldıgı Mapler).
Fun Map = Eğlenceli Haritalara Verilen İsim.
Public
Game = Normal Oynanan Cs (Maç Ayarları Aktif Olmayan).


22)Cs 1.5'i Botlarla Nasıl Oynarım?
Cs 1.5'in En İyi Botu Olan Pod-bot 2.5 ile
Rahatlıkla Oynayabilirsiniz...

View user profile http://koxp.myogame.net

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum